בחירת הפלטפורמה לבניית אתר הסחר שלכם תשפיע באופן ניכר גם על נראות האתר, גם על חוויית השימוש של הגולשים שלכם וגם על היכולת שלכם לנהל את האתר בעצמכם ולחסוך בעלויות ניהול במידה ותרצו בכך. ישנן מגוון אפשרויות לבניית אתרי סחר בפלטפורמות שונות והינה כמה מהן.

בניית אתר סחר על מערכת קוד סגור:

נתחיל מהאופציה שרבים משתמשים בה כי הם חושבים שהיא קלה ונוחה יותר ואלו מערכות קוד סגור. מערכות אלה מאפשרות להקים אתרים בקלות ובמהירות דרך המערכת שלהם, עם כמה לחיצות כפתור ואפשרויות פשוטות להוספה של אלמנטים, מוצרים וכו'. ללא ספק היתרון הגדול של מערכות קוד סגור הוא היכולת לבנות אתרים נחמדים לשיווק המוצרים שלכם עם כלים המותאמים לניהול חנות אלקטרונית וכו'. החסרונות אולם יהיו רבים: השליטה שלכם על העיצוב של האתר והעמודים בו תהיה מוגבלת, אולי כמות המוצרים שתוכלו להעלות תהיה מוגבלת, אם תרצו להעביר את האתר שרת אחסון לא תוכלו כי האתר נמצא על שרתי החברה המארחת של המערכת. צריך לוודא שאין פרסומות ובדומיין הוא ייחודי שלכם ולא מופיע בו הדומיין של המערכת ואתם מקבלים רק "סאב דומיין" ועוד.

קראו על שיווק אתרי מסחר >>>

בניית אתר סחר על מערכת קוד פתוח:

זו כבר אופציה טובה יותר שכן היא מאפשרת לכם שליטה מלאה על כל אספקט באתר, מאפשרת עריכה נוחה והתאמה לקידום אורגני, מאפשרת לכם להשקיע כרצונכם בשיפור חוויית המשתמש באתר ובעיצוב שלו ועוד. במערכות קוד פתוח עדיין ניתן להשתמש במערכת כמו וורדפרס למשל שמאפשרת שליטה מלאה ונוחות בו זמנית כך שגם בעל עסק ללא ניסיון רב יוכל ללמוד במהירות כיצד להעלות, להסיר ולערוך מוצרים באתר החנות שלו ככל שירצה בכך. במילים אחרות זו האופציה המומלצת ביותר לדעתנו.

Categories: כללי

0 Comments

כתיבת תגובה

Avatar placeholder

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *