רובינו מחזיקים בבית מייבש כביסה, היות ולא לכולם יש את הסבלנות לחכות שהכביסה תתייבש בעונת החורף. אומנם בקיץ מספיק לתלות את הכביסה בבוקר כדי שבערב היא כבר תהיה יבשה לחלוטין, אך בחורף מדובר בתהליך הרבה יותר ארוך והרבה יותר מייגע. לפעמים לוקח כמה ימים עד שהכביסה מתייבשת, דבר שגורם לנו להתחיל לתלות גרביים ותחתונים בכל רחבי הבית. מייבש כביסה משדרג לחלוטין את כל המצב, היות והוא מאפשר תוך כשעה בלבד, לייבש את כל הכביסה, ללא צורך בשום מאמץ נוסף. אך בשלב כזה או אחר רוב מייבשי הכביסה נוטים להתקלקל, דבר שבדרך כלל גורר הזמנת טכנאי. אך למעשה, כדאי להכיר מספר תקלות נפוצות במייבשי כביסה, שלא דורשות הזמנת הטכנאי.
תקלות נפוצות במייבשי כביסה שלא דורשות טכנאי
אחת התקלות המייאשות ביותר, כוללת הפעלה של המייבש והמתנה של שעה שלמה, רק כדי לגלות בסיום העבודה כי הבגדים נותרו רטובים כפי שהיו. בעיה מסוג זה מתרחשת בדרך כלל כתוצאה מתקלה בצינור יציאת האוויר מהמייבש החוצה. כדאי לבדוק שהמסנן של המייבש נקי ואינו מכיל הצטברות של שאריות בד ואבק. כמו כן, כדאי לבדוק גם את התקינות של הצינור עצמו, ובמקרה הצורך להחליף אותו בצינור חדש יותר, ואם זה לא עוזר, אז כדאי לשקול לפנות לטכנאי באתר https://www.kreizman.co.il.
בעיה מוכרת נוספת כוללת בגדים שיוצאים מהמכונה עם ריח רע. למעשה לא מדובר כאן על תקלה, אלא על הפעלה לא נכונה של המייבש. אם משאירים את הבגדים לאורך זמן, הם תמיד יצאו מהמייבש מסריחים. לכן חשוב לא לשכוח את הבגדים בפנים, אלא לזכור להוציא אותם בזמן או לפחות לפתוח את הדלת לצורך אוורור.
אחת התקלות המוכרות ביותר קשורות להעמסת יתר של המייבש. במידה והמכונה מכילה יותר מידי בגדים, התוף יעבוד לסירוגין, כלומר מידי פעם יעשה הפסקות יזומות למרות שהמייבש פועל. הפתרון הוא כמובן לשים פחות בגדים במכונה, כדי לאפשר ייבוש מהיר ויעיל יותר.
לסיכום, ניתן למצוא לא מעט תקלות נפוצות במייבשי כביסה שאינן דורשות הזמנת טכנאי. מומלץ תמיד לבחון את המצב בצורה עצמאית, ולראות האם תוכלו לטפל בתקלה, לפני שמזמינים בעל מקצוע.
0 Comments